Schimbarea anvelopelor de vară pe sfârșit de pandemie

Niciunul dintre noi nu credem că și-a făcut vreun scenariu atât de sumbru legat de această pandemie. Într-un fel și noi contribuim la răul naturii pentru că o poluăm fără să conștientizăm. Ca service auto, e de datoria noastră să avetizăm că mersul cu mașina dăunează grav mediului înconjurător și să promovăm șofatul responsabil.

Poate te-ai gândit, poate nu, la faptul că prea multă risipă nu-i bună și poate că înlocuitul mersului cu mașina cu alt gen de locomoție (bicicletă, trotinetă, pe jos) ar fi util atunci când nu e nevoie musai de mașină.

În altă ordine de idei, dacă ești om de teren și ai munca de așa natură, trebuie să schimbi anvelopele de iarnă cu cele de vară pentru o eficientizare mai bună a costurilor cu mașina. Schimbul de anvelope de vară se efectuează începând cu sfârșitul lunii martie, dacă vremea permite, adică chiar și noaptea termperatura nu scade sub 7 grade. Mulți clienți preferă să schimbe anvelopele de vară cu cele de iarnă în jurul Paștelui sau aproape de 1 mai. Oricând s-ar efectua acest schimb, nu uita să înlocuiești și valvele. În plus, o verificare a geometriei roților este indicată, mai ales că are un preț modic și te scutește de încă un drum la service.

Anul acesta lucrurile au stat complet diferit față de alți ani. Ne-am trezit cu pandemia, care ne-a blocat drumurile pe afară, fără declarație. Mulți dintre clienți s-au înspăimântat că pot lua gripa venind în contact cu alți oameni, speriați eventual de presa din România, care pune paie pe foc ca modus vivendi. Nu că nu ar fi trebuit să facem asta, dar mai presus de lege, am înțeles că igiena și igienizarea spațiilor a devenit azi prioritatea noastră #1 pentru a putea servi clienții în condiții optime de siguranță.

Am efectuat servicii pentru autoritățile statului în principal și pentru clienții cu obiect de activitate transporturi, logistică, etc., care nu puteau rămâne pe dreapta. Grație Ordonanței de Urgență #8, am putut deservi toți clienții care aveau nevoie sa iasă din casă. Pentru unii a fost chiar o gură de oxigen. Am ales chiar să amânăm plățile pentru clienții care, din diverse motive, nu pot achita schimbul de vară. Pentru cei care vin acum să schimbe anvelopele de iarnă cu cele de vară le oferim o facilitate fiscală și anume să plătească serviciul până la următorul schimb de anvelope.

Știm că unora le va fi dificil să treacă peste momentul șomajului tehnic sau poate chiar al unui concediu fără plată, de aceea am ales să venim în întâmpinarea clienților cu un mic ajutor. Deci, dacă aveți de schimbat roți și nu aveți bani pentru serviciu, programați