Măsurăm geometria roților, cât ai clipi

Măsurăm geometria roților cât ai clipi din ochi. Nu glumim, în 5 secunde! Ultima generație de sisteme de reglare a direcției fără senzori este noua noastră achiziție, cu care urgentăm orice operațiune de reglaj al geometriei roților.

Ce beneficii obții tu, în calitate de proprietar de autoturism sau autoutilitară?:

  • Serviciu GRATUIT, dacă nu necesită reglaj;
  • Timp de așteptare minim: 5 secunde până când afli dacă mașina necesită reglajul geometriei roților;
  • Acuratețe maximă: verificăm mașina cu cel mai nou și mai performant echipament de verificare și reglare a geometriei, existent în acest moment pe piață;
  • Timp mai scurt pentru reglaj:dacă într-adevăr este necesară reglarea geometriei roților, operațiunea în sine necesită max. 30 de minute, pentru că nu mai lucrăm cu senzori, montarea acestora pe roată durează cca 15 min în plus;
  • Informația este disponibilă pe monitor: Vezi și tu, în timp real, cum este reglată mașina, pentru că totul este disponibil pe un ecran imens din fața aparatului de reglare. Nu mai este nevoie să aștepți fișa de lucru pentru a constata dacă a fost bine reglată sau nu. Pe ecran sunt disponibile măsurătorile și apoi primești fișa printată.

Chiar în 5 secunde și contact direct cu mașina, Argos măsoară unghiurile de cădere, fugă și convergență, folosind un scanner 3D. Tot ce ai de făcut este să oprești mașina între coloanele aparatului și să aștepti, preț de 5 secunde, măsurarea geometriei.

Argos revoluționează măsuratul geometriei roților și ajută infinit mai mult decât orice aparat, existent acum pe piață, la reglarea corectă a geometriei. Totul este gestionat prin telecomandă și tu, proprietarul mașinii, vezi în timp real cât de dezechilibrate sunt roțile și cum noi le reechilibrăm, cu ajutorul celui mai performant aparat de profil.