Ce legătură este între refrigerantul R1234YF și încălzirea globală?

Nicio legătură. Agentul refrigerant R1234YF este ecologic și cel mai puțin dăunător pentru mediu.

Unele dotări ale autoturismelor cauzează noxe în atmosferă, adică în aerul pe care cu toții î-l respirăm. De aceea, autoritățile locale și mai des cele europene, reglementează folosirea unora sau a altor astfel de dotări, cum este cazul aerului condiționat auto.

Refrigerantul ecologic R1234YF a apărut tocmai să diminueze daunele pe care le creem în mediu, sub forma efectului de seră. Tot mai des se dezbate subiectul încălzirii globale și ar trebui să ne gândim de 2 ori înainte să luăm o decizie care impactează atmosfera. Este mai eficient să facem fiecare câte ceva pe cont propriu, decât să așteptăm să ne impună autoritățile anumite restricții.

Revenind la refrigerantul R1234YF, acesta este un freon sintetic ecologic pentru sistemul de climatizare al autoturismelor, cu cel mai mic impact asupra mediului. Diagnoza se efectuează ca și la celelalte tipuri de refrigerant, cu mențiunea că R1234YF este mai scump per 100grame decât celelalte tipuri, iar acum știm și de ce.

Avantajele înlocuirii refrigerantului vechi cu R1234YF :

  1. In primul rând, reduci impactul asupra atmosferei, cee ace a devenit din ce în ce mai important ;
  2. Poți merge oriunde în lume, pentru că este utilizat peste tot:
  3. La fel de eficient la și celelalte.

Dacă te gândești că investești în refrigerant bani buni și după un an trebuie să încarci din nou, este un mit. Un sistem de climatizare fucțional nu trebuie să piardă refrigerant nici vara, nici iarna.

Pentru programări 0745.102. 591