Programări telefonice:  0745 102 591

Sunt așteptate 19 noi dimensiuni ale tipului CrossClimate, prima anvelopă Michelin de VARĂ cu certificare HIVERNALĂ ( de iarnă). Aceasta se poziționează ca o anvelopă simplă și economică în stare să ofere siguranță în orice condiții meteorologice. Se adresează celor care tind să folosească anvelope all season, adică tot timpul anului. În clasificarea europeană, CrossClimate obține clasificarea maximă în mod normal conferită unei anvelope de vară în ceea ce privește frânarea pe udătură. Similar, CrossClimate, anvelopa Michelin de vară corespunde și unei folosiri de iarnă având certificarea 3PMSF (3 Peak Mountain Snow Flake ) simbolizată de un munte cu trei vârfuri și un fulg de zăpadă aplicate pe lateral.

De asemeni, corespunde cerințelor legale pentru o anvelopă de iarnă. Calităților de mai sus pentru anvelopa Michelin de vară îi sunt adăugate alte caracteristici marca aceluiași brand: durata chilometrică, eficiența energetică și confortul. Aceste calități sunt obținute grație unei tehnologii inovatoare, de avangardă aplicate acestor anvelope și anume: arhitectura, structura și materialele. În fapt, amestecul de cauciuc, structura în V a căii de rulare și unghiuri progresive permit optimizarea aderenței pe zapadă.

Ce să mai..gândește-te și la anvelopa Michelin dacă nu vrei să dai mulți bani pe anvelope și nici să ocupi spațiu în cămară cu anvelopele din extrasezon.