Anvelope tăiate în Brazdă. CASCO pentru anvelopele tăiate

Vă vine să credeți că unii se mai ocupă încă cu tăiatul de anvelope oamenilor nevinovați?

Zilele trecute una dintre clientele noastre s-a trezit cu 2 anvelope taiate. De-abia le schimbase pe cele de vară cu cele de iarnă. Am privit cu suspiciune, gândindu-ne că poate, cineva s-a răzbunat pe ea, deși e greu de crezut că în zilele noastre oamenii se mai răzbună în felul acesta prostesc.

Azi am avut dovada vie că unii se ocupă cu acte de vandalism și provoacă neplăceri posesorilor de autovehicule, nevoiți să scoată peste 500 de lei din buzunar pentru a achiziționa, volens nolens, 2 anvelope noi de iarnă.

La aproximativ 40 de autoturisme, nu 25 cât zice presa, li s-au tăiat anvelopele noaptea trecută în Brazda lui Novac. De ce? Nu se știe și nu se va ști. Polițiștii încearcă să găsească vinovații, care recidivează în a face rău. Unul dintre clienții noștri din această dimineață, locuitor al zonei, ne explica faptul că nu e prima dată când oamenii din cartier se trezesc cu anvelopele tăiate, peste noapte.

Din pacate, nu se pot evita astfel de incidente, câtă vreme mașina e parcată în spații publice. Cu toate acestea, o soluție există în ceea ce privește anvelopele. Soluția se numește CASCO pentru anvelope și este disponibilă la achiziționarea unui set complet de anvelope, adică 4 bucăți. Britanicii de la Torque, al căror distribuitor unic suntem în zona Olteniei, s-au gândit să ofere clienților extrabeneficii: 5 ani de garanție în loc de 2 sau 3, cum oferă majoritatea producătorilor și CASCO pentru 1 anvelopă din 4.

Torque este o marcă britanică nouă pe piața românească. Pentru a convinge chiar și pe cei mai cârcotași dintre clienți că este o alternativă fiabilă la mărcile consacrate, oferă 5 ani de garanție și CASCO pentru 1 anvelopă din 4.

Este totuși o diferență între a scoate din buzunar 500 lei și a primi o anvelopă gratuit, doar pentru ai fost prevăzător și informat, alegând o marcă care vine la pachet cu beneficii unice în piață: garanție 5 ani și CASCO pentru 1 anvelopă din 4.

Nu este nevoie să treci prin coșmarul proprietarilor din Brazdă care azi s-au trezit cu anvelopele tăiate, ca să fii prevăzător și să iei decizii înțelepte, mai ales cât timp există soluții.