Montare Macarale Maxilift

Macaralele Maxilift sunt unele dintre cele mai versatile și mai cerute modele de macarale pentru diverse aplicații și activități : agricultură, pepiniere, grădinărit, industrie ușoară și civilă.

Sunt ideale de montat pe autovehicule ușoare și ultra-ușoare.

Cunoscuți ca specialiști în macarale ușoare, Macaralele Maxilift oferă industriei o abordare foarte calificată și foarte tehnică, care este prezentată în flota lor de macarale disponibile în întreaga lume. Conceptul lor de producție modulară îl face o soluție ideală, în special pentru vehiculele cu greutate mică până la medie.

În special, macaralele Maxilift sunt completarea perfectă pentru camioanele ușoare și vehiculele comerciale și pot fi montate oriunde pe vehicul. Sunt disponibile și modele mai mari pentru cerințe mai grele de ridicare.

Printre punctele tari se numără:
Sisteme de control avansate care oferă cel mai înalt nivel de siguranță și control;
Poate fi instalat în aproape orice locație de pe caroseria camionului pentru o flexibilitate maximă;
Raport putere/greutate de neegalat;
Control excelent al mișcărilor hidraulice – control progresiv, precis și fără efort în orice configurație de macara, protecție excelentă împotriva coroziunii

Dacă ai un proiect și ești interesat de o colaborare cu noi, contactează-ne telefonic pentru a stabili o întrevedere: 0745 274 804.