Mecanica Auto

Suntem service auto și acoperim o gamă largă de reparații și mentenanță auto. Lucrăm cu cei mai buni specialiști multi-marcă în revizii, sisteme de frânare, direcție și suspensie, transmisie și evacuare, toate operațiunile pe care le efectuează în mod normal un service auto rapid. Calitatea premium a pieselor auto de schimb, precum și priceperea specialiștilor noștri în realizarea manoperei, fac din service-ul nostru unul din brand-urile de top din Craiova. pe piața serviciilor de mecanică auto.

E un sentiment ciudat să nu te pricepi la reparații auto și să trebuiască să mergi într-un service auto. Nu știi ce să ceri, pentru că nu ești mecanic auto, ai vrea doar să plătești un preț corect și să rezolvi problema. Alege un service auto după notorietate și evident după istoricul relației cu el. De obicei un service auto, care se respectă, oferă toate detaliile găsite în urma diagnozei mașinii și oferă chiar un deviz, care poate fi o formă de comparație cu alte oferte, dacă reparația nu este ultra-urgentă.

În mod normal, costul unei reparații la un service auto profesional constă în numărul de ore alocat reparației respective, care se regăsește înscris pe foaia de comandă și valoarea pieselor de schimb necesare reparației.

Reparații și întreținere de service auto la sistemele de:

FRÂNARE, DIRECȚIE, SUSPENSIE, TRANSMISIE, RĂCIRE

Ca service auto, operațiunile de reparații și întreținere sunt realizate de personal calificat și cu experiență în domeniu, folosind utilaje, echipamente și scule specializate de ultimă generație astfel încât timpul de rezolvare este redus la minimum, iar rezultatele se ridică la un nivel înalt de calitate. Dotările tehnice pe care le avem permit realizarea de intervenții la sistemele de propulsie, alimentare, transmisie, suspensie, direcție și frânare.

Dintre serviciile oferite ca service auto Craiova amintim:

– Înlocuire amortizor
– Reglare faruri
– Schimb becuri
– Service acumulatori
– Diagnoză computerizată
– Distribuție auto
– Revizii auto
– Schimb antigel
– Schimb rulment
– Schimb ulei
– Schimb placute frână
– Schimb filtre
– Test frâne
– Inspecții și revizii auto

Pentru operații care diferă ca intindere în timp de la o mașină la altă normarea operațiunilor se face conform normativelor Producătorului.

Ca să fii convins că suntem un service auto profesional, ai nevoie să faci o programare online la contact@ionservice.ro sau telefonic la 0745102591 și să vii la o constatare. Mecanicii noștri, ca în orice service auto de marcă, îți vor face o verificare și vor genera un deviz. Dacă alegi să efectuezi reparațiile cu noi, obții documente financiare pentru suma de plată și garanție la manoperă și piese, dacă piesele sunt achiziționate de la noi.

Alege un service auto autorizat R.A.R atunci când urmărești servicii auto de calitate, responsabilitate și garanții. Orice service auto respectabil, ca și al nostru, va fi receptiv la nevoile și așteptările tale ca și client și va veni cu cele mai eficiente soluții de reparații.